De kwaliteit
van HautRu
HautRu staat voor smaak en beleving. Versbereide maaltijden met eerlijke, seizoensgebonden producten. De keuken wordt begeleid door Chef-kok Marijn die meer dan 15 jaar professioneel actief is in de Horeca. HautRu werkt voornamelijk met lokale, streekgebonden producten om voor een maximale smaakbeleving te zorgen op je bord.

HautRu ... Haute Rue ...
Hoge Straat ... Hoogstraten ...
Een beetje geschiedenis...
10 jaar geleden startte Marijn Verstraeten, als jonge gast, met het ambitieuze project HautRu. Een gezellig restaurant in hartje Hoogstraten waar smaak en beleving centraal staat. Ondanks het uitgebreid aanbod aan Horeca-gelegenheden in de buurt, is Marijn er toch in geslaagd om het restaurant op de kaart te zetten en is HautRu uitgegroeid tot een succes.
Ondertussen is het professionele team uitgebreid tot 5 voltijdse koks en is er ruimte voor nieuwe avonturen, waaronder Tasty Bites.

